Opmaat eduware

Een echte kwaliteit vloer vind je hier

Geplaatst op

Heeft jouw woning een opknapbeurt nodig en zou je graag alles willen omgooien en vernieuwen? Dan is het een goed plan om in eerste instantie voor een mooie nieuwe vloer te gaan. Een nieuwe vloer is namelijk ook gelijk weer lekker fris en onbeschadigd en zorgt direct voor een nieuwe woninggevoel. Daarom ligt ik graag een vloersoort in deze blog toe, namelijk vloertegels. Deze tegels zijn tegenwoordig hartstikke hip, maar waarom is dat eigenlijk zo? En wat zijn de voordelen er nou eigenlijk van? Een aantal vragen die we graag voor je beantwoorden en hopelijk helpt het jou om een keuze te kunnen maken voor je nieuwe vloer.

 

Voordelen van vloertegels

Vloertegels zijn tegels die dan ook het voordeel hebben van tegels zelf, maar een uiterlijk kunnen hebben van andere soorten vloeren, zoals laminaat. Bij de vloertegels heb je namelijk het voordeel dat er geen vlekken, waterschade of vuil kunnen ontstaan en ben je gelijk af van je eindeloze onderhoud. Ook hebben deze vloeren het voordeel van de antislip laag. Als je een kind of een hond in huis hebt zul je merken dat ze met laminaat sneller uitglijden en dit voor zoal het kind of hond als de vloer schade toe brengt. Dit zal dus niet gebeuren bij een vloertegel. Een belangrijk voordeel dus! Hou je van warme voetjes als je thuis bent? Dan is het ook niet geheel onbelangrijk om te vermelden dat deze vloertegels zeer geschikt zijn voor vloerverwarming.

 

Welke vloertegel vind jij mooi?

Vloertegels zijn tegels die tegenwoordig in allerlei soorten en materialen te verkrijgen zijn. Ze zijn populair omdat ze de ook een houtlook kunnen hebben. Hierbij lijkt het net alsof je een mooie houten laminaat vloer hebt maar dan van beter kwaliteit. Ben jij bijvoorbeeld altijd geïnteresseerd geweest in een trendy visgraat vloer? Dan kan je geluk niet op, want ook dit is te verkrijgen in het vloertegel assortiment. 

Het is dan ook bijzonder hoeveel kanten je eigenlijk op kunt gaan met deze vloer. Vind je steen namelijk wel gewoon hartstikke mooi dan kun je natuurlijk ook gaan voor de opties keramiek, natuursteen, PVC en betonlook tegels. Ook deze tegels zijn in vele verschillende kleuren maten en patronen te verkrijgen. Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je de vloertegels kopen bekijk dan het brede assortiment die ze hebben op www.vloerenmantegels.nl.

Gerelateerde berichten

Fiscaal advies voor je onderneming

Als ondernemer ben je natuurlijk dagelijks bezig met ondernemen en dit kan ervoor zorgen dat andere zaken minder goed geregeld worden. De...

Lees meer

Over ons

Je vindt op onze site zeer veel bruikbare informatie als het gaat over veiligheid. Lees er meer over, houd onze site in de gaten.

Contactgegevens

Via info @opmaat-eduware.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden