Opmaat eduware

De geschikte vloeren voor telecombedrijven

Geplaatst op

Een goede bedrijfsvloer straalt uit dat alles heel erg soepel verloopt en zoals het moet. De vloer moet zo passen bij het interieur dat de vloer bijna niet opvalt. Er zijn een aantal factoren die je het best even overweegt. Hygiëne, waterdicht, makkelijk onderhoud en duurzaamheid zijn de vier belangrijkste factoren waarop je moet letten als je een vloer zoekt voor je telecombedrijf. 

Een goede vloer voor een telecombedrijf is de betonlook vloer. Deze vloer heeft de uitstraling van een betonvloer, maar is het niet. Het heeft de betonlook, maar niet hoe een betonvloer voelt. Dit kun je verkrijgen door de polyurethaan gietvloer die de kleur krijgt van een betonvloer. 

Polyurethaan vloer

De polyurethaan vloer is ideaal voor in een telecombedrijf. Het is een naadloze vloer waardoor hij erg gemakkelijk schoon te maken is. De vloer heeft geen groeven of scheuren waardoor vuil zich nergens kan ophopen en de vloer houdt zo goed als geen stof vast. Dit maakt van de vloer een erg hygiënische vloer. 

Doordat de vloer geen groeven of scheuren heeft, is de vloer waterdicht. Ook laat de vloer geen water of andere stoffen door. Als er iets wordt gemorst trekt het dus niet in de vloer en kan het gemakkelijk verwijderd worden.

Dunne vloer

Daarbij is het een erg dunne vloer die zo goed als overal aangebracht kan worden. De vloer is perfect combineerbaar met vloerverwarming aangezien het zo’n dunne vloer is. 

De vloer ziet eruit als een betonvloer, maar is het niet. De polyurethaan gietvloer is vele elastischer, dempt het geluid en is zachter. De vloer heeft alle juiste eigenschappen die je in een vloer als telecombedrijf kunt wensen. 

Gerelateerde berichten

Een echte kwaliteit vloer vind je hier

Heeft jouw woning een opknapbeurt nodig en zou je graag alles willen omgooien en vernieuwen? Dan is het een goed plan om in eerste instantie voor een...

Lees meer

Fiscaal advies voor je onderneming

Als ondernemer ben je natuurlijk dagelijks bezig met ondernemen en dit kan ervoor zorgen dat andere zaken minder goed geregeld worden. De...

Lees meer

Over ons

Je vindt op onze site zeer veel bruikbare informatie als het gaat over veiligheid. Lees er meer over, houd onze site in de gaten.

Contactgegevens

Via info @opmaat-eduware.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden